Yunus Mallı'nın Golü Galibiyete Yetmedi

Wolfsburg'un sahasında Hertha Berlin ile 22 berabere kaldığı maçta milli futbolcu Yunus Mallı yeşilbeyazlı takımının ilk golünü attı.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) oynanan 3. hafta karşılaşmasında Wolfsburg, sahsında Hertha Berlin ile 2-2 berabere kaldı.

Volkswagen Arena'da oynanan ve ilk yarısı golsüz sona eren maçta, konuk ekip 61. dakikada Javario Dilrosun ile 1-0 öne geçti.

Wolfsburg, 86. dakikada Hertha Berlinli futbolcu Arne Maier'in ceza sahası içinde Maximilan Arnold'u düşürmesiyle penaltı kazandı.

Atışı kullanan milli futbolcu Yunus Mallı topu ağlara göndererek karşılaşmada 1-1'lik eşitliği sağladı. Yannik Gerhardt'ın yerine 83. dakikada oyuna dahil olan ay-yıldızlı futbolcu bu sezon ilk golünü kaydetti.

Hertha Berlin'in 90+1'de Ondrej Duda'nın golüyle skoru 2-1 yaptığı karşılaşma, Wolfsburg'un 90+2'de Admir Mehmedi ile bir gol daha bulmasıyla 2-2 berabere sonuçlandı.

İki takım böylelikle bu sezon oynanan 3 maçta da yenilmedi.

Günün diğer karşılaşmasında Bayern Münih, sahasında Bayer Leverkusen'i 3-1 mağlup etti.

Konuk ekibin 5. dakikada Wendell ile 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Bayern Münih'in golleri 10. dakikada Corentin Tolisso, 19. dakikada Arjen Robben ve 89. dakikada James Rodriguez'den geldi.

Bavyera ekibi 9 puanla liderliğini korurken, henüz puanı bulunmayan Bayer Leverkusen 18. sırada yer alıyor.

Kaynak: AA