Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmaları kapsamında Şahbaz ve Türkgücü mahallelerini ziyaret etti.

2014 yılında Tekirdağ'ın büyükşehir olmasıyla birlikte köyden mahalleye dönüştürülen Şahbaz ve Türkgücü mahallelerini ziyaret eden Sarıkurt, burada halkla bir araya geldi.

Başkan Sarıkurt, yaptığı açıklamada, ziyaretleri sırasında vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevaplayarak not aldığını söyledi.

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri samimiyetle dinleyerek ilgili birimlere aktardığını ifade eden Sarıkurt, ''Yapılan mahalle ziyaretlerimiz sırasında çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elimizden geleni yapıyoruz. Buralarda vatandaşlarımızın taleplerini ve şikayetlerini birinci ağızdan dinleme ve anlama şansı buluyoruz. Mahalle ziyaretlerimiz devam edecek.'' dedi.

- Marmaraereğlisi Belediyespor Başkan Uyan'ı ziyaret etti

Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü Başkanı Servet Ünal, teknik direktör Cevdet Gül ve takım oyuncuları, 2018-2019 sezonu öncesi Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Ünal, Tekirdağ Süper Amatör Lig'de yeni transferle 2018-2019 sezonuna iddialı bir kadro oluşturduklarını söyledi.

Belediyenin kendilerine desteğinden dolayı minnettar olduklarını da belirten Ünal, Başkan Uyan'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Uyan ise yaptığı konuşmada, şunları ifade etti:

''İlçemizde spor faaliyetlerinin gelişmesi ve gençlerimizin spora yönlendirilerek şehrimizin spor camiasında marka olması için spora verdiğimiz desteği her zaman sürdürüyoruz. Marmaraereğlisi Belediyespor futbol takımımız, Tekirdağ Süper Amatör Lig'de yeni transferle 2018-2019 sezonuna iddialı bir kadro oluşturdu. Her zaman bizi gururlandıran futbol takımımız ve basketbol takımımız ilçemizin medarı iftarı durumunda. Kendilerine başarılar diliyorum.''

- Ergene'de asfalt çalışmaları

Ergene Belediyesince ilçe genelinde asfalt çalışmalarına devam ediliyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, hummalı bir şekilde devam eden asfalt çalışmaları kapsamında ekiplerin en son Sağlık Mahallesi Konuk Sokağı asfaltladığını söyledi.

Geçen günlerde yapılan kazı çalışmalarının ardından belirlenen yol ve caddelerde asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Yüksel, halkın taleplerinin de program yapılırken dikkate alındığını belirtti.

Yüksel, ilçe genelinde altyapı çalışmasında sona gelindiğini ve bunların tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarına devam ettiklerini dile getirerek, ''İlçemizde ekiplerimizle birlikte hazırladığımız plan doğrultusunda asfaltlama işlemlerine devam ediyoruz. Bu işlemler, aciliyet sıralamasına göre uygulanıyor. Halkın yaya ve araç trafiğini en az olumsuz yönde etkileyecek gibi bir çalışma programı hazırladık.'' dedi.

Kaynak: AA