Kartal'ın santraforu Pepe

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Pepe, Yeni Malatyaspor karşısında attığı golle bu sezon 5. golünü atan Pepe, kariyerinin en golcü sezonuna imza attı. Pepe, Kartal’ın da en golcü ismi durumunda.

Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş, taraftarı önünde Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk ederken, kilidi açan isim Pepe oldu. Mücadelenin 51. dakikasında Quaresma'nın sağdan kullandığı korner atışında iyi yükselerek kafayı vuran Pepe, takımını öne geçirirken bu sezonki 5. golüne de imzasını atmış oldu. Siyah-beyazlı takımın en golcü ismi pozisyonundaki yıldız oyuncu, aynı zamanda kariyer rekoru da kırmış oldu. 2013-2014 sezonunda Real Madrid formasıyla 4 gol atmayı başaran Pepe, 2006-2007 sezonunda da Porto forması altında 4 kez gol sevinci yaşamıştı. Portekizli yıldız futbolcu, ligin 5. haftasında 5 gol bularak kariyerinin en golcü sezonuna ulaştı.

ADEM LJAJİC'E TAM NOT

Öte yandan, Beşiktaş'ın İtalyan ekibi Torino'dan kadrosuna kattığı Adem Ljajic, Süper Lig'de Vodafone Park'ta oynanan Evkur Yeni Malatyaspor karşısında ortaya koyduğu futbolla alkış aldı. Siyah-beyazlıların 2-0 kazandığı mücadelede orta sahadaki soğukkanlılığı ve attığı akıl dolu paslarla dikkat çeken Ljajic, ilk maçında Beşiktaş'ın en önemli kozlarından birisi olacağını gösterdi.

Kaynak: İHA