Göztepe, Kayserispor Maçında Galibiyet Hedefliyor

Spor Toto Süper Lig’in ilk dört haftasında istediği puanları alamayan Göztepe, ligin 5. haftasında sahasında karşılaşacağı Kayserispor’u devirerek yeni bir sayfa açmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 haftasından 3 puan çıkaran Göztepe, ligin 5. haftasında yarın Kayserispor’u Bornova Stadı’nda konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erkan Özdamar. Zorlu Kayserispor mücadelesi öncesi açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise, "Taraftarımız önünde galip gelerek beyaz bir sayfa açmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Göztepe’de eksik yok

Göztepe’de kritik Kayserispor maçı öncesinde geçen sezondan sakatlığı bulunan ve bu sene hiçbir müsabakada forma giyemeyen Kadu ile Atakan dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. İzmir temsilcinin karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

"Beto, Traore, Reis, Titi, Gassama, Poko, Castro, Borges, Yasin, Halil, Jerome."

Kayserispor daha formda

İki renktaş ekinin mücadelesi öncesinde ev sahibi Göztepe ilk 4 haftadan 3 puan çıkarırken, konuk Kayserispor ise bu süreçte hanesine 8 puan yazdırmayı başardı. İki takımın geçen sezon oynadığı maçlarda Kayserispor 1 kez kazanırken, 1 karşılaşmada ise takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Kaynak: İHA