Boluspor'da Melih Okutan'ın Sözleşmesi Uzatıldı

Kırmızıbeyazlı kulüp, genç futbolcunun Mayıs 2020'de biten sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'da forma giyen Melih Okutan'ın Mayıs 2020'de biten sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı.

Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde düzenlenen, kulüp başkanı Necip Çarıkçı ve yöneticilerin de katıldığı törende, Melih Okutan yeni sözleşmeye imza attı.

Çarıkçı, törende yaptığı konuşmada, Melih'i geçen yıl büyük umutlarla transfer ettiklerini belirterek, "Geçen sezon iyi bir ivme yakaladı. Beni çok mutlu eden başka bir şey ise şu anda Ümit Milli Takımımızın kaptanı olması. Bu bizim için müthiş bir olay. Bu konuda da Melih Okutan ile gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Bolusporlu futbolcuların aynı zamanda milli takımda forma giymesinin kendileri için çok büyük bir değer olduğunu dile getiren Çarıkçı, "İnşallah Melih Okutan bu çıkışını sürdürecek. Nasıl bu sene Umut Meraş'ı Bursaspor'a ve Türk futboluna armağan ettiysek, Melih Okutan'ı da edeceğiz." diye konuştu.

Melih Okutan da hem Çarıkçı'ya hem de kulüp yöneticilerine kendisine gösterdikleri bu yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

Boluspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran 22 yaşındaki futbolcu, "Kulübümle tekrar sözleşme imzaladım. Benim çıkışıma vesile olan kulübüm Boluspor'a teşekkür ediyorum. Bu sene de iyi başladık. 4'te 4 yaparak çok güzel bir ivme yakaladık. Umarım böyle devam eder ve hedeflerimize ulaşırız." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA