Başarılı Sporculardan Başkan Çiftçi'ye Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediye bünyesinde katıldıkları spor müsabakalarında başarılı olan sporcuları kabul etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, son yıllarda yapılan yatırımlar ve eğitimlerle gerek lisanslı sporcu sayısı artan gerekse uluslararası anlamda bir çok kupalar şehre kazandıran Büyükşehir Belediyesi, bir başarıya daha imza attı. Büyükşehir Belediyesporun tenis takımı, Doğu İller Şampiyonası'nda kupayı alırken, judoda Türkiye'yi temsil eden Şanlıurfalı sporcu Kemal Ayaz Balkanlar Şampiyonası'nda 3. ve yine Güreşte Türkiye'yi temsil eden Fedai Murat Aydın ise Balkan şampiyonu olarak gurur yaşattı.

Başarılı sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Çiftçi, sporcuları tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

Çiftçi, Şanlıurfa'nın yaş ortalaması ile Türkiye'nin en genç şehri olduğunu dile getirerek gençlerin eğitim, spor ve sanat alanında daha nice başarılar sağlaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Şanlıurfalı gençlerin spor anlamında Türkiye'yi temsil etmeye devam edeceğine inandığını ifade eden Çiftçi, şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediyespor bünyesindeki sporcularımız başarılarına başarılar katıyorlar. Gerek milli takımımızı temsilen judo ve güreşte gerekse teniste Doğu İller Şampiyonasını şanlı şehrimize kazandıran sporcularımızı tebrik ediyorum. Gençlerimizle bir kaz daha gurur duyduk. Çocuklarımızın bu başarısında emeği geçen tüm eğitmenlerimizi de tebrik ediyorum. İşte Şanlıurfa gençliği bu. Emek verirseniz, güvenirseniz ve onları iyi eğitirseniz daha nice şampiyonluklar çıkaracaklardır."

Kaynak: AA