Türkiye Basketbol 1. Ligi

Artvin Belediyespor'da ABD'li iki basketbolcu için imza töreni düzenlendi.

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek Artvin Belediyespor'da anlaşma sağlanan ABD'li iki sporcu için imza töreni düzenlendi.

ABD'li Rick Tarrant ve Mashall Moses için aynı zamanda Artvin Belediyespor'un Onursal Başkanı da olan Artvin Beldiye Başkanı Mehmet Kocatepe'nin makamında imza töreni organize edildi.

Başkan Kocatepe, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek Artvin Belediyespor'da transferlerin tamamlandığını söyledi.

Takımda yer alan 12 sporcunun büyük kısmının yeni transferlerden oluştuğunu belirten Kocatepe, "Artvin Belediyespor olarak, birinci ligde oynamanın gereği neyse onu yerine getiririz demiştik. Bugün de onu yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Yabancı sporcu arkadaşlarımızın ilimize gelişiyle birlikte transferlerimizi tamamladık." diye konuştu.

Kocatepe, mütevazı bütçe ile iddialı bir takım kurduklarının altını çizerek, yenmek ya da yenilmekten ziyade şehrin mücadeleci ruhunu parkeye yansıtacaklarını vurguladı.

Kulüp yöneticilerinin iyi bir takım kurmak için gerekli gayreti gösterdiğine dikkati çeken Kocatepe, şunları kaydetti:

"Bizde her takım gibi bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Güzel maçlar olmasını temenni ediyoruz. Başta kendi takımımız olmak üzere ligde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyoruz."

Kocatepe, imza töreni sonrası basketbolcularla bir süre sohbet ederek şehir ve takım hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA