Cilo Rafting Takımı Hazırlıklarını Tamamladı

Cilo Rafting Takımı, katılacağı Türkiye Rafting Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı.

Cilo Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Dernek Başkanı Hacı Tansu, yaptığı açıklamada, Türkiye Şampiyonasına iyi hazırlandıklarını ve takım olarak iddialı olduklarını söyledi.

Dernek bünyesinde kentte doğa sporları alanında çeşitli kategorilerde spor yapan bir kulüp olduklarını aktaran Tansu, "Son 6 ay içerisinde ilimizde bir ilke imza atarak farklı bir alanda ilimizi ulusal müsabakalarda temsil etmeye başladık ve bu yolda rafting sporunda ilk ulusal başarımızı da elde ettik. Bu bağlamda önümüzdeki müsabakaya hazırlıklarımıza başlarken daha etkili ve başarılı bir çalışma yapabilmemiz için kendileri de profesyonel kayakçı ve dağcı olan, sporcu dostu, Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak'ın destekleri bizleri güçlü kılmıştır." dedi.

Yaklaşık iki haftadır Çimenli köyü Kanireş bölgesinde çalışma yürüttüklerini belirten Tansu, şunları kaydetti:

"Antrenmanlarımıza sağlıklı bir şekilde devam etmemizde, transferlerimizin sağlanmasında ve her gün en az 30 sporcuya sıcak yemek sağlamada desteklerini esirgemeyen sporcuların ağabeyi Valimiz Sayın Cüneyt Orhan Toprak'a, rafting malzemesi desteğini ve müsabakaya katılmamız için araç desteklerini sağlayan Hakkari Üniversitesi Rektörü Kıymetli Hocamız Sayın Prof. Dr. Ömer Pakiş'e, yemek ihtiyacımızın sağlanmasında desteklerini esirgemeyen HATSO Başkanı Sayın Servet Taş'a, sporcularımızın forma ve eşofman takımlarını sağlayan İş Adamı Sayın Nevzat Kazak'a şükranlarımı sunuyorum."

Van'ın Çatak ilçesinde 12-16 Eylül'de Türkiye Rafting Şampiyonasının gerçekleştirileceğini dile getiren Tansu, takıma güvendiğini ve kente başarılı sonuçlarla dönmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA