TS Baskette Denizli Milli Heyecan Yaşıyor

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye (TS) Basketbol Takımı oyuncusu Meryem Tan, milli takımla İtalya'nın Udine kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek.

Pamukkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, halen İstanbul'daki Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadın Milli Takım kampında yer alan Meryem Tan'ın 12-16 Eylül'de İtalya'nın Udine kentinde yapılacak Tekerlekli Sandalye B Division Avrupa Şampiyonası'nda yer alacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek milli takım oyuncularına başarılar diledi.

Pamukkale Belediyesporlu bir oyuncunun İtalya'daki şampiyonada mili takımda mücadele edecek olmasının gurur verici olduğunu bildiren Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak, spor kulübümüz bünyesinde kurduğumuz tekerlekli sandalye basketbol takımımızın engelli vatandaşlarımıza umut verdiğini, güç verdiğini görüyoruz. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA