Gençlik Ve Spor İl Müdürü Keleş, Başarılı Sporcuları Kutladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Konya'da düzenlenen Büyükler Eskrim Epe Açık Turnuvası'nda dereceye giren Adıyamanlı iki sporcuyu kutladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Konya'da 8-9 Eylül tarihlerinde gerçekleşen ve 196 sporcunun mücadele ettiği Büyükler Eskrim Epe Açık Turnuvası'nda Adıyaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Nisanur Özkalaycı'nın 2'nci ve Ayşe Miraç Gici'nin 3'üncü olduğu bildirildi.

Adıyamanlı eskrim sporcularının kendilerini geliştirerek Türkiye'nin en iyi sporcuları arasında yerlerini aldığını belirten Keleş, her büyük şampiyonada çıtayı biraz daha yükselten tüm sporculara teşekkür etti.

Keleş, şunları kaydetti:

"Kısa zamanda ilimizde yetişen başarılı eskrim sporcularımızın özverili çalışmaları her geçen gün meyvelerini verirken olimpiyatlarda ilimizin gururu eskrimcileri görmek için sabırsızlanıyoruz. Umarım bir gün ilimize ve ülkemize bu başarıları da yaşatırız. Dereceye giren başarılı sporcularımızı, takımımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Adıyaman'da eskrimde milli takım ve uluslararası müsabakalarda yarışmış ve ülkemizi temsil eden 21 kadın, 27 erkek sporcu var. Bu sayının gelecekte artacağına inanıyorum."

Kaynak: AA