Körfezspor-Artvin Hopaspor Maçı Oynanamadı

Körfezspor ile Artvin Hopaspor takımları arasındaki karşılaşma, oyuncularının lisanslarını yetiştiremeyen Kocaeli ekibinin sahaya 7 futbolcuyla çıkması dolayısıyla yapılamadı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta, Körfezspor ile Artvin Hopaspor takımları arasındaki karşılaşma, oyuncularının lisanslarını yetiştiremeyen Kocaeli ekibinin sahaya 7 futbolcuyla çıkması dolayısıyla oynanamadı.

Kocaeli Alparslan Türkeş Stadı'na gelen takımlar maç öncesi seremoni için sahaya çıktı. Ev sahibi takım, alacağı bulunan eski oyuncuları ile uzlaşamadığından dolayı transfer yasağını kaldıramaması üzerine sahaya 7 futbolcuyla çıkabildi. Kocaeli ekibinin maç saatinde sahada hazır olmaması üzerine hakem Barkın Kara, müsabakanın oynanmamasına karar verdi.

Karşılaşmayla ilgili kararı, Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

Körfezspor Kulübü Başkanı Hamit Maden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni bir ekip oluşturma çabasında olduklarını belirterek, eski futbolcularla olan sorunun aşılamaması üzerine transfer yasağı getirildiğini anımsattı.

Yasak üzerine lisansları yetiştiremedikleri için sahaya eksik çıkmak zorunda kaldıklarını ifade eden Maden, ligden çekilmediklerini, altyapıdan profesyonel yapacakları futbolcularla haftaya Kozan Belediyespor maçına çıkacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA