İsmet Taşdemir Açıklaması 'Her Hafta Üzerine Biraz Daha Koyarak İlerliyoruz'

Ümraniyespor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, her hafta eksiklerini biraz daha gidererek ilerlemeye devam ettiklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 4. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşı karşıya geldiği Giresunspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Taşdemir, Altay maçından bu yana eksikliklerini tamamladıklarını ifade ederek, “4. hafta oldu. Her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. 4. haftada baya bir üstüne koyarak geldiğimiz maç oldu. Altay maçından başladığımızda eksiğimiz vardı. Adanaspor maçında biraz hatalarımız kapattık. Bolu’da yenildik ama iyi gitmiştik. Bugün de onu tolere ettik. Üstüne koyduk. Milli takım arasında eksiklerimizi giderebilirsek. Göze hoş gelen oyunumuzu sürdüreceğiz. Bizim için önemliydi. Kazanmamız gereken bir maçtı. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.



"Recep Aydın, ses getirebilecek bir futbolcu"

Başarılı teknik adam, oyuncusu Recep Aydın’ın eski takımı Giresunspor’a karşı gösterdiği performans ile ilgili de şu ifadelere yer verdi:

“İçerideki maçımızda iyi performans gösterdi. Bu liglerde ses getirebilecek bir oyuncu. Biraz daha ön plana çıkabilir. Dolayısıyla recebin ve diğer oyuncularımın da bugünkü performansından oldukça memnunum.”

Kaynak: İHA