'Galatasaray'ın Gruptan Çıkma İhtimali Yüksek'

Galatasaray'ın eski oyuncularından Ergün Penbe: '(Şampiyonlar Ligi) Gruplara baktığımızda 8 gruptan en iyisine düştük diyebilirim. Ben grubu D veya E diye tahmin ediyordum, D oldu. Onun için Galatasaray'ın bu gruptan çıkma ihtimali yüksek'

Galatasaray'ın eski oyuncularından Ergün Penbe, bu sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'ın gruptan çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

2018 Troia Yılı kapsamında Çanakkale'de düzenlenen Yıldız Futbolcular-Boğazgücü Masterler Dostluk maçına katılan Penbe, karşılaşma öncesinde gazetecilere Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürünü değerlendirdi.

Galatasaray'ınŞampiyonlar Ligi'nde güzel bir kura çektiğini ifade eden Penbe, "Şampiyonlar Ligi'nde çok daha zorlu gruplarvardı. Gerçi Şampiyonlar Ligi'ne kalmış takımların hepsibirbirinden iyi ve kaliteli takımlar. Gruplara baktığımızda 8gruptan en iyisine düştük diyebilirim. Ben grubu D veya E diyetahmin ediyordum, D oldu. Onun için Galatasaray'ın bu gruptançıkma ihtimali yüksek." diye konuştu.

Penbe, Avrupa kupalarında farklı oynayan birGalatasaray olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Tabii son anda transfer yapılmaması daüzücü. Sabaha kadar uyumayan Galatasaray taraftarları biliyorum.Dediğim gibi kolay bir grup. İyi bir santraforla Galatasaray'ın ogruptan ikinci çıkabileceğini çok rahat söyleyebilirdik. Şimdiortada diye düşünüyorum. Galatasaray'ın başında bu kupalardaçok deneyimli bir teknik direktör var. Farklı bir atmosferdeoynayacakları için her an her şey olabileceğini düşünüyorum.Ligde de son ana kadar Galatasaray şampiyonluğu kovalayacaktır.Fatih Terim ile beraber, Galatasaray o ipi göğüslemek içinelinden gelenin en iyisini yapacaktır."

Kaynak: AA