'Eskişehirlilerin Takımlarına Olan Desteği Türkiye'de Hiçbir Yerde Yok'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa:'Giresunspor maçında koşullar ne olursa olsun sahaya çıkacak arkadaşlarımız, Eskişehirlilerin yüzünü öne eğmeyecek, formanın hakkını vererek mücadele edecek'.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, sezonun ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü Giresunspor ile deplasmanda yapacakları maçta futbolcularının gereken mücadeleyi göstereceğine inandığını söyledi.

Çapa, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında geçmiş ile ilgili eleştiri yapmanın kendilerine bir şey kazandırmayacağını, geleceğe odaklanmak zorunda olduklarını belirtti.

Eskişehirspor için bu sezonun çok önemli olduğuna dikkati çeken Fuat Çapa, şunları kaydetti:

"Eskişehirlilerin takımlarına olan desteği Türkiye'de hiçbir yerde yok. Her puan çok önemli. Takıma yapılacak destekler bir an önce yapılmalı, sezon sonunda ahlarla, vahlarla uğraşmayalım. Koşullar ne olursa olsun biz bu durumu aşmak zorundayız. Mevki, makama bakılmaksızın herkes Eskişehirspor'a gereken desteği vermeli. Hafta sonu oynayacağımız Giresunspor maçında koşullar ne olursa olsun sahaya çıkacak arkadaşlarımız, Eskişehirlilerin yüzünü öne eğmeyecek, formanın hakkını vererek mücadele edecek."

Kulüp başkanı Halil Ünal'ın İstanbul'da görüşmeler yaptığına da değinen Çapa, Eskişehirspor'un iyi bir yere gelmesi için sonuna kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA