Başkan Korkut'a Madalyalı Teşekkür

Minikler Türkiye Şampiyonasında 2 altın, bir gümüş madalya alan Yakutiye Belediyesi’nin boksörleri Başkan Ali Korkut’u ziyaret etti. Başarılı sporcuları tebrik eden Korkut, başarılarının devamını diledi.

Yakutiye Belediyesi Boks takımı sporcuları, büyük bir başarıya imza attı. 30 Temmuz’da Bayburt’ta yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılan 3 sporcu kürsüye çıkmayı başardı. Rakiplerine ringi dar eden 59 kiloda Oğuz Saydan le 52 kiloda Doğan Temur altın madalya kazandı. 46 kiloda başarılı maçlar çıkaran Emirhan Bora, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya takmayı başardı.

Yakutiye Belediyesi Boks Kulübü’nün başarılı sporcuları Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyaret etti. Madalyalarıyla birlikte Başkan Korkut’a spora verdiği destek için teşekkür eden minik sporcular, Erzurum’u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi.



Madalyalı boksörleri tebrik eden Başkan Ali Korkut, başarılarının devamını diledi. Korkut, belediye olarak eğitim ve spora desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: İHA