Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi

Ligde Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü şampiyon olurken, Türk Hava Yolları Spor Kulübü ikinci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi GSK Derneği ise üçüncü sırayı aldı.

Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nde şampiyon Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oldu.

Ankara Crowne Plaza Otel'de düzenlenen Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi sona erdi.

Dünyaca ünlü sporcuların da hamle yaptığı ligde Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü şampiyonluğa ulaştı.

Ligi Türk Hava Yolları Spor Kulübü ikinci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi GSK Derneği ise üçüncü sırada tamamladı.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tulay, kapanış töreninde yaptığı konuşmada, Türk satrancına desteklerinden ötürü Türkiye İş Bankası'na teşekkür ederek, "Dünyanın ve Türkiye'nin en güçlü sporcularının mücadele ettiği Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nde karşılaşmalar nefesleri kesti. Canlı yayınlarla dünyaya da duyurduğumuz ligin marka değeri her geçen sene artıyor. Yabancı sporcuların katılımı ve memnuniyeti, Türk satrancının ve Türkiye'nin bilinirliği ve tanıtımı için çok önemliydi." ifadelerini kullandı.

Tulay, başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tüm sporcularımız turnuvamızdan memnun ayrılıyor. Türk satrancı olarak yine organizasyon kalitemizle farkımızı ortaya koyduk. Biz sponsorlarımızla güçlüyüz. Satranç Süper Ligi'nin ve Türk satrancının ana sponsoru olan Türkiye İş Bankası ile büyümeye, Türk satrancının değerini artırmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kapanış törenine TSF Başkanı Gülkız Tulay'ın yanı sıra Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Bülent Yumuşaker ve Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı Müge Ören, TSF Başkan Vekilleri Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, yönetim kurulu üyeleri, kulüp temsilcileri, sporcular, veliler ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA