TFF Temsilciler Semineri Sona Erdi

TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez:'Ülkemizin her bakımdan yolu açık. Dünya futbolunda hem sportif başarı hem organizasyon olarak en iyi yerlerde olacağımızdan eminim'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen 2018-2019 sezonu Klasman Temsilciler Semineri tamamlandı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen seminerin son gününde TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, temsilcilere hitap etti.

Temsilci raporlarının Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık sürecinde önemli olduğunu aktaran Ali Düşmez, "Sizler federasyon başkanımız ve yönetim kurulumuzu temsil ediyorsunuz. Sizleri futbol ailesinin çok önemli bir unsuru olarak görüyoruz. Temsil çok önemlidir. Hatalar olabilir ama yönetim kurulu olarak sizleri, dürüstlüğüne ve çalışkanlığına yüzde yüz inandığımız bir kurum olarak değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Futbolu birlikte daha da güzelleştirebileceklerini vurgulayan Düşmez, şunları kaydetti:

"Çok önemli bir süreçteyiz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliğine adayız ve bütün Avrupa'ya 'Birlikte Paylaşalım' diyoruz. Onun için olumsuzluğa sebebiyet verecek her şeyden kaçınmaya çalışıyoruz. Koridorlarda, merdivenlerde, yedek kulübelerinde keşmekeş görüntüler oluşmaması için yönetim olarak hep birlikte çaba sarf ediyoruz. 6222 sayılı yasada geldiğimiz noktalar belli ve çok daha geliştirilerek, futbola daha fazla katkı vereceğine inanıyorum."

TFF olarak en alt liglerden en üst liglere kadar güzel organizasyonlar yapmaları gerektiğini anlatan Düşmez, "Seyirciler arasında çok heyecanlı kişiler olabilir ama biz kurallarımızla, adaletle düzeni sağlamak zorundayız. Bu nedenle en alt ligdeki maçtan en üst ligdeki maça kadar temsilciler kurulumuz ve sizlerin çalışmaları ile bunu sağlayacağımıza inanıyoruz. Yolumuz açık. Ülkemizin her bakımdan yolu açık. Dünya futbolunda hem sportif başarı hem organizasyon olarak en iyi yerlerde olacağımızdan eminim. 2018-2019 sezonunun sizlere ve futbol ailesine hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde görüş belirtti.

Seminerin son gününde temsilciler, yeni düzenlemeler, yayın talimatı, haber ve eğitim amaçlı çekim izinleri konusunda bilgilendirildi.

Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı da yeni sezonda tüm temsilcilere başarı dileğinde bulundu.

Kaynak: AA