Necmiatispor Kulübü 95. Yılını Kutladı

Trabzon'da 1923 yılında kurulan Necmiatispor Kulübü, 95. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

KTÜ Sahil Tesisleri'nde düzenlenen kutlama programında konuşan Necmiatispor Kulübü Asbaşkanı Hakan Usta, Necmiati'nin anlamının geleceğin yıldızı demek olduğunu belirterek, böylesine köklü bir kulüpte yönetici olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Halen kulüp başkanlığı görevi bulunan babası Nihat Usta'nın, 50 yıl süreyle Trabzon futboluna kendisini adadığını anlatan Usta, "Hayatını ve yaşamını futbola veren bir babanın oğluyum. Babamızdan bunu gördük ve bizler de yaşatmaya çalışıyoruz. İnşallah bu buluşmaları geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma ve kardeşlerime teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kulübe destek olan kişilere çeşitli hediyeler sunuldu.

Program, Karadeniz müziği grubu İMERA'nın verdiği konserle sona erdi.

Kutlama törenine, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Trabzon Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, sporcular ve aileleri katıldı.

Trabzon'da 14 Mart 1923'te kurulan ve forma renkleri sarı-lacivert olan Necmiatispor Kulübü, Amatör Küme'de mücadele ediyor.

Necmiatispor Kulübü, futbol dışında bünyesinde, bilek güreşi, voleybol, boks, atletizm gibi çeşitli spor branşlarını da barındırıyor

Spor kulübünde yaklaşık 200 lisanslı sporcu bulunuyor.

Kaynak: AA