Diyarbekirspor'da İkinci Etap Kamp Sona Erdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un Ankara Kızılcahamam’daki ikinci etap kamp çalışmaları sona erdi.

Bugün yapılan idmanın ardından ikinci etap kamp çalışmalarını sonlandıran Diyarbekirspor’da futbolculara üç günlük izin verildi.

Yeşil kırmızılı takım, üçüncü etap kamp çalışmaları için 7 Ağustos Salı günü, Afyon’da kampa girecek. Diyarbekirspor Sportif Direktörü İsmet Yılmaz, ikinci etap kamp çalışmalarını da sorunsuz bir şekilde sonuçlandırdıklarını söyledi.

Yılmaz, “Bugün itibariyle 2. etap kampımızı sonlandırdık. 1. etap ve 2. etap kamplarımız istediğimizden daha iyi geçti. Takım olarak iyi bir hava yakalayarak aile ortamı oluşturduk. Genel olarak çalışmalarımız iyi geçti. Bugün futbolcularımıza üç günlük izin verdik. 7 Ağustos Salı günü 3.etap kamp çalışmaları için Afyon’da olacağız” dedi.

İki veya üç transfer daha yapmayı planladıklarını belirten Yılmaz, “En az 2 veya 3 transfer daha yaparak takımımızı güçlendireceğiz. Bizi kampımızda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Onursal Başkanımız Feyzi İlhanlı’ya, Kulüp Başkanımız Bilal Kadayıfçıoğlu’na ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızdan da sabırlı olmalarını ve bizden desteklerini esirgememelerini istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA