Onur Başar Açıklaması 'Avrupa Ligi'nde Başarılı Olmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız'

Fenerbahçe İdari Menajeri Onur Başar, UEFA Avrupa Ligi’ndeki kura çekimini değerlendirerek, "Avrupa Ligi’nde başarılı olmak için takım, teknik heyet ve camia olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Fenerbahçe’nin, UEFA Avrupa Ligi gruplarında rakiplerinin belli olmasının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Başar, “Kuranın geneline baktığımızda bizim açımızdan iyi bir grup olduğunu düşünüyorum. Grubumuzu incelediğimizde, gruptan çıkabileceğimize inanıyoruz. Anderlecht, Dinamo Zagreb ve Spartak Trnava takımlarıyla eşleştik ve bu takımları mercek altında aldığımızda, Fenerbahçe olarak oyuncu kalitesi anlamında puan alabileceğimiz, hem içeride hem de dışarıda kazanabileceğimiz maçlar oynayacağımızı düşünüyorum. Rakiplerimizden Anderlecht ve Dinamo Zagreb, kendi liglerine iyi bir başlangıç yaptı. Liglerindeki ilk 5 haftalık periyotta 4 galibiyet aldı. Bu anlamda bu iki takımın da yerel liglerine iyi başladığını söyleyebilirim. Bir diğer rakibimiz Spartak Trnava ise 6 maçta 2 galibiyet aldı. Biz, Fenerbahçe olarak her zaman takımımıza güveniyoruz. Bu maçları kazanarak gruptan çıkabileceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.



"İyi bir kura çektiğimize inanıyorum"

UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Onur Başar, “Kuranın geneline baktığınızda çok çekişmeli grupların olduğunu söylemekte fayda var. Özellikle H Grubu’nda Lazio, Marsilya, Eintracht Frankurt gibi takımlar var. Biz, şu andan itibaren kendi rakiplerimizle ilgileniyoruz. Kendi maçlarımıza hazırlanacağız. Tabii şunu da unutmamak gerekiyor: Maçlar sahada kazanılıyor. İyi bir kura çektiğimize inanıyorum. UEFA Avrupa Ligi’nde de başarılı olmak için takım, teknik ekip ve camia olarak elimizden geleni yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İHA