Hidayet Türkoğlu Ve Ömer Onan Nikah Şahidi Oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ile TBF Üst Yöneticisi Ömer Onan, Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç'ın oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ile TBF Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan, Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç'ın oğlunun düğününde nikah şahidi oldu.

Türkoğlu ve Onan, bir restoranda gerçekleştirilen düğünde Öncü Kılıç ile Azerbaycanlı Nurlana Musayev'in nikah törenine katıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın kıydığı nikahta çiftin şahitliğini Hidayet Türkoğlu ile Ömer Onan yaptı.

Nikah töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hidayet Türkoğlu, Türk basketbolunun Avrupa'nın en kaliteli ligleri arasında yer aldığını söyledi.

Türk basketbolunun hem çok genç hem de deneyimli oyuncular ile kaliteli antrenörlere sahip olduğuna dikkati çeken Türkoğlu, "Bu yıl, 3'ü THY Avrupa Ligi'nde olmak üzere çok sayıda takımımız Avrupa'da mücadele edecek. Bu takımlarımızın Avrupa'da başarılı olmalarını diliyorum. Ekim ayında başlayacak ligde yer alacak takımlara başarı dileklerimi iletiyorum. Amacımız, ligin kalitesini ve izlenme oranını artırmak." diye konuştu.

Kaynak: AA