Çorum Belediyespor Sezonun İk Maçında Galibiyet İstiyor

TFF. 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Fahrettin Sayhan, pazar günü sahalarında yapacakları sezonun ilk maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Sayhan, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını tamamladıklarını ve artık lige hazır olduklarını belirterek, zorlu bir maratonun kendilerini beklediğini dile getirdi.

Sezonun ilk maçında kendi sahalarında Muğlaspor'u konuk edeceklerini ifade eden Sayhan, pazar günü zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını ve sezona galibiyetle başlayarak taraftarları mutlu etmek istediklerini vurguladı. Kaliteli ve karakterli bir futbolcu kadrosuyla çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, bu süreçte oynadıkları hazırlık maçlarında takımın iyi ve eksik yönlerini daha net görebildiklerini kaydeden Sayhan, emeklerinin karşılığını alacakları zorlu bir sürecin başlayacağına dikkati çekti.

Özellikle iç saha maçlarında taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Sayhan, "En büyük silahımız taraftarımız olacak. Onlarla kucaklaşacağımız anı sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz tüm rakiplerimizin karşısına aynı ciddiyet içerisinde çıkacağız. Muğlaspor da bu grubun önemli ve güçlü ekiplerinden. İnşallah taraftarımızın büyük desteği ile sahadan galibiyetle ayrılıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA