Harun'dan Şampiyonluk, Comolli'den Transfer Açıklaması

Fenerbahçe’nin yeni transferi Harun Tekin, şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Sportif Direktör Damien Comolli ise, "Transferde daha vakit var ve halen her şey olabilir" dedi.

Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan transfer ettiği başarılı eldiven Harun Tekin, kendisini sarı-lacivertlilere bağlayan imzayı attıktan sonra kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Deneyimli file bekçisi, Fenerbahçe formasının ve armasının kıymetini bileceğini ve takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.



"TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE GELDİM”

Fenerbahçe’ye geldiği için çok heyecanlı olduğunu ifade eden milli kaleci, “Heyecanlı ve gururluyum. Çünkü Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu formanın ve armanın kıymetini çok iyi bileceğim. Çok çalışacağım. Sahada elimden gelen her şeyi yapacağım” şeklinde konuştu.



"SORUMLULUKLARIMIN BİLİNCİNDEYİM”

Harun, hedefleri hakkında da konuşarak, “Çok büyük bir kulübe geldim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Çok iyi kaleciler var. Volkan ağabey ile aramız çok iyi, Berke’yi de tanıyorum. Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Milli takımda da kaleyi almak istiyorum. Hedeflerim bunlar. Sahada olduğum sürece her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.



"ÇOK BAŞARILI OLACAĞIMIZA VE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Deneyimli eldiven, sarı-lacivertli taraftarlar ile ilgili ise şu ifadelere yer verdi:

“Burada çok büyük bir atmosfer ve çok büyük bir kitle var. Ben de çok heyecanlıyım. Çok başarılı ve şampiyon olacağımıza inanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

DAMİEN COMOLLİ: “HARUN HARİKA REFLEKSLERE SAHİP”

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli de, Harun’u Fenerbahçe’ye transfer ettikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Fenerbahçe’de görmek istediğimiz her şeyi Harun temsil ediyor. Harun saha içinde iyi bir oyuncu olmasının yanında, çok güçlü bir kişiliğe ve lider ruha sahip. Takımında kaptanlık yapmış bir isim. Gerçekten yönetim kurulumuz olarak onu Fenerbahçe’de gördüğümüz için çok mutluyuz. Kaleci olarak da harika reflekslere sahip. Sahada çok yetenekli. Fit ve formda” değerlendirmesinde bulundu.

"DAHA VAKTİMİZ VAR, HALEN HER ŞEY OLABİLİR”

Damien Comolli, yarın gece sona erecek transfer dönemi ile ilgili ise, “Transfer dönemi yakında sona eriyor fakat daha sona ermedi. Daha vaktimiz var ve halen her şey olabilir. Benim kendimi nasıl hissettiğim önemli değil. Önemli olan başarılı olmamız ve her şeyin öncesinde tabii ki de cumartesi günü sahadan galibiyetle ayrılmamız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA