GÜNDEM ÖZETİ / 31 Ağustos 2018

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde e-Devlet Koordinasyon Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/10.00)

EKONOMİ

1- Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Birlikte Kazanacağız: KOBİ Destek Kredisi Tanıtımı"na katılacak.

(İstanbul/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB üyesi ve adayı ülkelerin dışişleri bakanlarının katılımıyla düzenlenecek Gymnich Toplantısı kapsamında ikili temaslarda bulunacak.

(Viyana)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

GÜNCEL

1- Danıştay 2. Daire Üyesi Mustafa Yücel Özbilgin'in yaşamını yitirdiği, 4 kişinin yaralandığı 17 Mayıs 2006'da düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin Ergenekon davasından ayrılan Danıştay saldırısı davasına Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesince devam edilecek.

(Ankara/09.45)

SPOR

1- UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarının kura çekimi, Monaco'daki Grimaldi Forum'da yapılacak.

(Monaco/14.00)

2- Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasının ilk maçında, Evkur Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor karşı karşıya gelecek.

(Malatya/21.45)

3- Spor Toto 1. Lig'de 4. hafta, Afjet Afyonspor-Boluspor ve Osmanlıspor-Gençlerbirliği müsabakalarıyla başlayacak.

(Afyonkarahisar/19.15/Ankara/21.45)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA