Galatasaray, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra koordinasyon ve sürat çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda taktik çalışma gerçekleştirildi.

Son bölümde orta, şut ve sonuçlandırma çalışmasının ardından yapılan yenilenme koşusu ve soğuma hareketleriyle antrenman tamamlandı.

Öte yandan Garry Rodrigues, kondisyonerler eşliğinde salonda kuvvet ve sahada koşu çalışması yaparken, günü tedaviyle geçiren Maicon Roque’nin sağlık durumu ile ilgili son değerlendirme, yarın gerçekleşecek ileri tetkiklerin ardından yapılacak.

Galatasaray, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 16.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 18.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Trabzon’a hareket ederek mücadele öncesi kampa girecek.

Kaynak: İHA