Vali Özdemir Çakacak'tan Eskişehirspor'a Ziyaret

Vali Çakacak: 'Tüm Eskişehir'in kenetlenmesiyle inşallah başarılı bir sezon geçirilerek hedefe ulaşılır' Kulüp başkanı Halil Ünal: 'Yeni sezonda camiamız kenetlenerek mali ve sportif başarı açısından da hak ettiği noktaya ulaşacaktır'.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, teknik direktörü Fuat Çapa ve futbolcularla bir araya geldi.

Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret eden Vali Çakacak'ı burada kulüp başkan Halil Ünal ve yöneticiler ile Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler karşıladı.

Çakacak, ziyarette yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un kentin en önemli markalarından olduğunun altını çizdi.

Siyah-kırmızılı takımın yeni sezon hazırlıklarına devam ettiğini anımsatan Çakacak, "Centilmence ve kararlı adımlarla hocamızın, yöneticilerimizin ve tüm Eskişehir’in kenetlenmesiyle inşallah başarılı bir sezon geçirilerek hedefe ulaşılır. Bu zorlu hedefe ulaşma noktasında hepinize başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ünal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnanıyorum ki yeni sezonda camiamız kenetlenerek, mali ve sportif başarı açısından da hak ettiği noktaya ulaşacaktır." dedi.

Kaynak: AA