'Rakiplerimiz Zor, Maç Maç Düşüneceğiz'

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası’ndaki rakiplerinin zor olduğunu belirterek, maç maç düşüneceklerini belirtti.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 22-30 Eylül tarihlerinde İspanya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda yer alacak. Turnuva öncesinde hazırlıklarına başlayan Milliler için Sinan Erdem Salonu’nda medya günü düzenlendi.

Etkinlikte Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Önemli bir turnuvaya katılacaklarını belirten Yıldırım, "A Milli Kadın Milli Takımımız, takım sporları içerisinde en başarılı branşımız. Dünya Kupası’na Avrupa 5.’si olarak katılıyoruz. Tam kadro çalışmalara başladık. Türk basketbolu için önemli bir turnuva oynayacağız. En iyi şekilde en iyi sonucu alacağız. Rakiplerimiz zor, maç maç düşüneceğiz. Önümüzde uzun bir hazırlık süreci var. En iyi şekilde planladık, inşallah sakatlık olmadan hazırlıklarımızı en iyi şekilde geçirerek milletimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.

(Oğuzhan Ort - Bora Akyol/İHA)

Kaynak: İHA