Maçın Ardından

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak:'İlk yarı 10 bitti. İkinci devreye fırtına gibi girdik ve 60 gibi net bir skorla sahadan ayrıldık. Mutluyuz' 'Modeste kesinlikle olmayacak. Galatasaray olarak riske girecek durumumuz yok' 'Forvet alacağız. Belki de 2 forvet alacağız. Transfer bitmedi. Fatih Terim hocamızın sürprizleri bitmez'

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 6-0 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçında net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, "Daha da iyi olacağız. Eksiklerimiz ve sakatlarımız var. Bütün arkadaşlara ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yarın mesai günü olmasına rağmen bu saate kadar bizi yalnız bırakmadılar. İyi ki varlar. İyi bir maç oldu. İlk yarı 1-0 bitti. İkinci devreye fırtına gibi girdik ve 6-0 gibi net bir skorla sahadan ayrıldık. Mutluyuz." diye konuştu.

Abdurrahim Albayrak, Çin'in TJ Quanjian takımıyla sözleşmesini fesheden Fransız santrfor Anthony Modeste transferinin gerçekleşmeyeceğini belirterek, "Modeste kesinlikle olmayacak. Galatasaray olarak riske girecek durumumuz yok. Bizde petrol kuyusu yok. O transferden vazgeçtik." ifadelerini kullandı.

Forvete iki transfer yapabileceklerini aktaran sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı, "Forvet alacağız. Belki de 2 forvet alacağız. Transfer bitmedi. Fatih Terim hocamızın sürprizleri bitmez. Ne zaman ne olacağı da belli olmaz. Biraz daha sabırlı olun." şeklinde görüş belirtti.

Albayrak, "Forvetlerden biri yerli mi olacak?" şeklindeki soru üzerine, "Hayır." dedi.

Abdurrahim Albayrak, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla iptal edilen penaltı kararıyla ilgili, "Bir şey varmış ki iptal etmişler. Hakemlerin verdiği tüm kararlara saygım sonsuz." değerlendirmesinde bulundu.

- Emre Akbaba transferinde Ali Dürüst'ün bulunduğu iddiası

Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba'nın transfer görüşmesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst'ün de bulunduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Ali Dürüst ile transfer görüşmesi öncesi yemek yediklerini aktaran Albayrak, "Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, benim pazara kadar değil mezara kadar dostumdur. Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı vardı. Federasyon tarafından Ali Dürüst gelmişti. Toplantıdan sonra stada geldik. Ali Dürüst benim çok sevdiğim, çok iyi bir kankam. Biz yemek yerken Hasan Çavuşoğlu başkan geldi. Yemekten sonra Ali Dürüst gitti. Ali ağabeyin transferle ilgili uzaktan yakından ilgisi yoktu." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA