Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor Maçından Notlar

Sarıkırmızılı takım, geçen haftaya göre ilk 11'de tek değişiklikle maça çıktı Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba, karşılaşmaya ilk 11'de başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray, geçen haftaki maça göre ilk 11'de tek değişiklik yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen hafta Göztepe'yi 1-0 yendikleri karşılaşmanın ilk 11'inde görev alan Ryan Donk'u yedeğe çekerken, Aytemiz Alanyaspor karşısında bu futbolcunun yerine yeni transfer Emre Akbaba'yı oynattı.

Sarı-kırmızılı takım, müsabakaya Fernando Muslera, Mariano Filho, Maicon Roque, Ahmet Çalık, Yuto Nagatomo, Fernando Reges, Emre Akbaba, Sinan Gümüş, Younes Belhanda, Henry Onyekuru ve Eren Derdiyok 11'i ile çıktı.

- Emre Akbaba ilk 11'de

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba, sarı-kırmızılı formayla ilk kez bir maçta ilk 11'de başladı.

Geçen haftaki Göztepe maçında oyuna sonradan dahil olan Emre Akbaba, eski takımı Aytemiz Alanyaspor ile yapılan müsabakada ilk 11'de forma giydi.

- Feghouli yine yedek

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, Aytemiz Alanyaspor maçında da yedek kulübesinde oturdu.

Teknik direktör Fatih Terim, ligde MKE Ankaragücü ve Göztepe müsabakalarının ardından Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında da Feghouli'ye ilk 11'de şans vermedi.

- Rodrigues kadroda yok, Serdar yedek

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Göztepe maçında forma giymeyen Garry Rodrigues, Aytemiz Alanyaspor maçının kadrosunda da yer almadı.

Sağ uyluk arka adalesindeki sakatlık nedeniyle hafta içinde tedavisine devam edilen Rodrigues, müsabakanın 21 kişilik kadrosunda bulunmadı.

Sakatlığı dolayısıyla Göztepe maçında oynayamayan Serdar Aziz ise Aytemiz Alanyaspor maçında yedekler arasında yer aldı.

- Ndiaye de maçı izledi

Galatasaray'ın kiralık olarak renklerine katmak için görüşmelere başlandığını duyurduğu Badou Ndiaye de maçı izledi.

Bugün İstanbul'a gelen ve sağlık kontrolünden geçirilen Ndiaye, karşılaşmayı sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesinin arkasındaki tribünden takip etti.

- Aytemiz Alanyaspor'da 3 eksik

Aytemiz Alanyaspor'da sakatlığı bulunan 2, cezası olan bir futbolcu maçta forma giyemedi.

Akdeniz temsilcisinde sakat olan Welinton ve Junior Fernandes ile kırmızı kart cezalısı Isaac Sackey maçta görev yapamadı.

Öte yandan seremoni sırasında ses sisteminde yaşanan sorun nedeniyle İstiklal Marşı hoparlörlerden çalınamadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, yaşanan soruna rağmen coşkulu bir şekilde marşı okudu.

Kaynak: AA