Çiftçi'den Şanlıurfaspor'a Destek Açıklaması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediye olarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Şanlıurfaspor'a imkanlar dahilinde maddi destek sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlerin tüm spor branşlarında başarılı olmaları için çalıştıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor'a geçmiş dönemlerde destek verdiklerini ve yine vermeye devam ettiklerini kaydeden Çiftçi, şöyle konuştu:

"Daha önce Şanlıurfaspor'a yaklaşık 3 milyon lira kadar maddi destekte bulunmuş, kaynak aktarmıştık. Yine bu yıl sezon başlamadan 500 bin liralık bir kaynak sağlanmıştı ve gerekli olan kaynak çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Ayrıca 750 bin liralık kombine bileti gençlere dağıtacağız. Belediye olarak 150'ye yakın görevimiz var ve bu görevleri en iyi şekilde yapabilmek adına çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi kulübümüzün yanındayız. Belediyemizin kulüpten desteği çekilmemiştir. Kulübümüze her zaman kapılarımız açık ve yönetimimizle her zaman görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İşimiz sadece spor değil. Dolayısıyla bana ulaşamayan arkadaşlarımız, kamuoyunda ulaşamadıklarını deklare etmiş ama ben bir gün önce kendileriyle görüştüm."

Tüm iş adamları, esnaf ve taraftarlardan Şanlıurfaspor'a destek olmalarını da isteyen Çiftçi, "Şahsım olarak futbolda bir bilgim ve birikimim yok. Bizler belediyecilikte kendimize güveniyoruz. Şanlıurfaspor'a gerekli kaynakları aktarıyoruz ama doğru yönetilemiyorsa ve başarılı değilse biz bir şey diyemeyiz. Futboldan anlayan, gönül veren değerlerimiz, takımımızı sahipsiz bırakmasın. Futboldan anlayan, önceden kaptanlık yapan veya teknik olarak bilgisi olan kendi değerlerimizin takımımıza sahip çıkması lazım." dedi.

Kaynak: AA