Viranşehir'den Kısa Kısa

Viranşehir Belediyesi tarafından açılan yaz Kur'an kursları için kapanış programı düzenlendi.

Belediye Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen program, bir kurs öğrencisinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Etkinlik Kışla Camii Kur'an Kursu kız öğrencilerinin yaptığı gösteri ile sürdü.

Çocuk ilahi ekibinin seslendirdiği ilahiler ile Hacivat - Karagöz oyunu ardından program İl Müftüsü İhsan Açık'ın yaptığı dua ile sona erdi.

Programa Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çoban, Viranşehir İlçe Müftü Vekili Şeyhmus Aslan, cami imamları ve Kur'an kursu öğrencileri katıldı.

- Kardeşlik ve Spor Turnuvası tamamlandı

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kardeşlik ve Spor Turnuvası'nda Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulübü bayan takımı şampiyon oldu.

Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik, yaptığı açıklamada turnuva sonrası kulüp başkanı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş'e ziyarete bulunduklarını belirterek, bu başarının devamı için yol haritası belirlediklerini söyledi.

Çelik, "Yapılan çalışmalarımızda maddi ve manevi desteklerinden dolayı Viranşehir Kaymakamımız Ömer Çimşit'e şükranlarımızı sunuyoruz. Kulüp bu yılın başında kurulmasına rağmen şu an futbol, voleybol, hentbol, basketbol, atletizm, boks ve jimnastik başta olmak üzere 11 ayrı branşta faaliyet göstermekte. Hedefimiz daha çok gence ulaşmak ve gençlere iyi bir sportif alt yapı oluşturmak. Başarı gösteren plaj voleybolu takımımız kutluyorum." dedi.

Kaynak: AA