TFF 3. Lig Ekibi Erokspor'un Adı Değişti

Takım, ligde 'Esenler Erokspor' adıyla mücadele edecek.

TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Erokspor, yoluna "Esenler Erokspor" adıyla devam edecek.

Beyoğlu ilçesinde 1959'da kurulan Erokspor Kulübünden yapılan açıklamada, şirketleşerek yeniden yapılanan ve adı "Esenler Erokspor" olarak değiştirilen yeşil-sarılı ekibin, yeni sezonun ilk yarısında maçlarını Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda, ikinci yarısında ise Esenler Stadı'nda oynayacağı belirtildi.

Genç nesilleri spora yönlendirmek, beden ve ruhsal açıdan sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla kurulan kulübün 59 yıldır bu hedefinden sapmadan yoluna devam ettiği aktarılan açıklamada, "Bu hedef doğrultusunda bünyesinden onlarca başarılı sporcu yetiştiren kulübümüz, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile A Milli Futbol Takımı'nda oynama başarısını gösteren Nevruz Şerif gibi isimleri yetiştirmenin gururunu taşıyor. Kulübümüz, 2016-2017 futbol sezonunu Fikret Kurt başkanlığında BAL şampiyonu olarak tamamlamış ve TFF 3. Lig’e çıkarak profesyonel döneme merhaba demiştir. 2017 yılında Zafer Topaloğlu başkanlığında şirketleşerek yeniden yapılanmıştır." denildi.

Açıklamada, İstanbul'un ilçelerinden Esenler'de binlerce futbol sevdalısı gence TFF 3. Lig maçlarını izleme fırsatı sağlayacak bu oluşumun, Türk futboluna ve Esenler'e hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Kaynak: AA