Bayburt İl Özel İdarespor'da Kombine Bilet Satışları

TFF 3. Lig'de mücadele eden Bayburt İl Özel İdarespor'un 2018-2019 sezonu kombine bilet satışları, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın katıldığı programla başlatıldı.

Pehlivan, Şair Zihni Kent Ormanı'nda organize edilen programda yaptığı konuşmada, tüm Bayburtlulardan Bayburt İl Özel İdarespor'a destek olmaları çağrısında bulundu.

Bayburt İl Özel İdarespor'a destek amacıyla kendisi ve eşi için kombine bilet aldığını belirten Pehlivan, "TFF 3. Lig'de mücadele eden kulübümüzün belli başlı giderleri var. Ancak bu sürece bireysel olarak katkı yapmak adına kombine bilet satışları bugün itibariyle başladı." dedi.

Pehlivan, Bayburt İl Özel İdarespor'u bir şehir takımı yapma hedefiyle yola çıktıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bunu sağlamanın yolu sadece birkaç esnaf hemşerimizden katkı beklemek değil, herkesin bu takıma sahip çıkmasıdır. Bunun en etkin yollarından biri bilet satın almaktır. Bu bütün kamuda çalışan arkadaşlarımız ve bütün hemşerilerimize örnek olsun. Damlaya damlaya göl olur mantığından hareketle bir katkı havuzu oluşturalım. Elbette çeşitli kişi ve kurumlardan katkı talebinde bulunmaya devam edeceğiz. Fakat bu arada bizler de alacağımız biletlerle bu kulübe sahip çıktığımızı somut bir şekilde gösterelim. Bayburtlu bütün hemşerilerimizi Bayburt İl Özel İdarespor'a sahip çıkmaya davet ediyorum."

Programa, Belediye Başkan Vekili Şahin Kızılaslan, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ile Kulüp Başkanı İsmail Özbek ve kamu kurumlarının müdürleri katıldı.

Kaynak: AA