Yeni Malatyasporlu Futbolcular İddialı

Kaleci Ertaç Özbir: '(Fenerbahçe maçı) Sahada elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstererek, inşallah kazanacağız' Sincere Seth: 'Büyük maçlar her zaman başka olur. Kazanacağımızı umuyorum'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'da futbolcular, hafta sonu konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında galip geleceklerine inanıyor.

Sarı-siyahlı ekip, ligin 2. haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başlandı.

Kısa pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular, daha sonra basına kapalı taktik çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan kaleci Ertaç Özbir, geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Göztepe maçının zorlu geçtiğini ancak galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Bu hafta Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini aktaran Ertaç Özbir, "Sahada elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstererek, inşallah kazanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sağ bek Sincere Seth ise Göztepe karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, bunun için çok çalıştıklarını bildirdi.

Deplasmanda alınan galibiyetin takıma öz güven verdiğini kaydeden Seth, "İlk maçta aldığımız öz güveni Fenerbahçe karşısında da göstereceğiz. Fenerbahçe maçını da kazanacağımızı umuyorum. Hocam formayı bana verirse Fenerbahçe karşısında da oynamaya hazırım. Büyük maçlar her zaman başka olur. Kazanacağımızı umuyorum." ifadelerini kullandı.

- Başkan Polat'tan ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sarı-siyahlı takımın antrenmanını ziyaret etti.

Polat, takımı ilk maçta aldığı galibiyetten dolayı kutlayarak, teknik heyet ve futbolculara Fenerbahçe karşısında başarılar diledi.

Fenerbahçe karşılaşmasının gece yarısına doğru sona ereceğini hatırlatan Polat, "Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri AŞ'nin bütün otobüslerinin son seferlerini ücretsiz olarak stattan yapacağız. 100 otobüsümüz taraftarları kente taşıyacak." diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, antrenman sahasının çevresinin ağaçlandırılması noktasında Polat'tan destek istedi.

Kaynak: AA