Kudüs Evlatları Spor Kulübü, Kütahyaspor İle Hazırlık Maçı Yaptı

Kütahya’da kamp yapan Kudüs Evlatları Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Kütahyaspor ile hazırlık maçı yaptı.

Kütahya Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle Kütahya’da kamp yapan ve 1976 yılında Kudüs’te kurulmuş olan Kudüs Evlatları Spor Kulübü oyuncuları, Kütahyaspor ile hazırlık maçına çıktı.

Dumlupınar stadında yapılan karşılaşmada misafir takım Kudüs Evlatları Spor Kulübü 5-4 galip geldi.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklama yapan kulüp başkanı Sobhy Fathy Sayam, Kütahya’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Kütahya’da çok iyi ağırlandıklarını dile getiren Sayam, şunları kaydetti:

"Biz burada kendi evimizdeymişiz gibiyiz. Filistin halkı olarak Türkiye hep yanımızda durmuştur. Aynı şekilde bizler de daima Türkiye’nin yanında duruyoruz. Biz Kudüs’ün kalbinden eski Kudüs’ten geldik. Mescid-i Aksa surlarına 10 metre mesafede eski Kudüs’te surlar içerisinde kurulan 5 dönüm arazi içinde bir spor tesisimiz var. Bu tesiste çocuklarımızla hem spor faaliyetleri düzenliyoruz hem de çocuklarımıza Kudüs’ü sahiplenme bilincini vermeye çalışıyoruz."

Kütahyaspor ile yapmış oldukları hazırlık maçında kendileri galip gelse de dostluğun kazandığını kaydeden Sayam, Kütahyaspor oyuncu ve yetkililerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA