Antalyaspor'da Taraftara Destek Çağrısı

Kırmızıbeyazlı kulübün başkanı Cihan Bulut: 'Atiker Konyaspor maçında taraftarımızın yanımızda olmasına ve desteğine çok ihtiyacımız var'.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Cihan Bulut, 18 Ağustos Cumartesi günü Atiker Konyaspor ile karşılaşacakları maç için taraftara destek çağrısı yaptı.

Bulut, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 2. hafta karşılaşmasında Antalya Stadı'nda Atiker Konyaspor'u evlerinde ağırlayacaklarını belirtti.

"Atiker Konyaspor maçında taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve desteğine çok ihtiyacımız var." ifadesini kullanan Bulut, taraftarın mücadeleden asla vazgeçmeyen takımlarının yanında olmasının camiaya güç katacağını vurguladı.

Maddi koşullar nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçirdiklerinin aktaran Cihan Bulut, şunları kaydetti:

"Bu sezonu taraftarlarımızın ve şehrimizin desteğiyle tamamlayacağız. Hedefimiz, ligi en iyi yerde tamamlamak. Bunun için hem taraftarımıza hem de kulübümüzü maddi anlamda destekleyecek sponsorlara ihtiyacımız var. Zaman, kentin desteğini alma zamanıdır. 52 yıllık maziye sahip olan bu kulübü yaşatmak için tüm şehrin desteğini almalıyız. Bu marka, bu değer Antalya'nındır. Antalya'da bu değere sahip çıkmalıdır. Geçtiğimiz sezon takımımız, yüzümüzü kara çıkarmadı. Ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takımlar arasında yer aldı. Ligde kalma başarısını gösterdi. Gerçekten sancılı bir süreçti. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, taraftarımız ve Antalyamız kenetlendi. Takımımız Süper Lig'de kaldı. Bu enerjiyi yeni sezonda da devam ettirmek en büyük temennimiz. Futbolcularımız arasındaki birlik ve kenetlenme duygusu eminim yanında başarıyı da getirecektir."

Kaynak: AA