Konya'dan Kısa Kısa

Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs'ın, Grand Prix müsabakalarında, Türkiye'ye üçüncülük derecesi kazandırması memleketi Konya'da sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya Tekvando Federasyonu tarafından Rusya'nın başkenti Moskova'da 10-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Moskova Grand Prix'sinde Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs'ın 49 kilo bayanlar kategorisinde üçüncülük derecesi elde ettiğini söyledi.

Çakır'ın bu bu başarıyla Türkiye'ye bronz madalya kazandırdığını bildiren Çakır, "Kilosunda son dünya tekvando şampiyonu olan milli sporcumuz Zeliha Ağrıs'ı elde ettiği başarıdan ötürü kutluyorum. Yine gösterdiği başarıyla kızımız, hem ilçemizin hem de ülkemizin gururu oldu." dedi.

- "Yarın için Bugün" paydaş toplantısı

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, 2019-2023 stratejik planı için "Yarın için Bugün" adlı paydaş toplantısı düzenledi.

Konya’da bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, şunları kaydetti:

"Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin hem av tüfekleri hem de savunma sanayisindeki başarılarını çok farklı bir noktaya taşıdığımızın bir göstergesi olmuştur. Ülkemizi ve bölgemizi tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi son üç yıldır yakaladığı üretim, satış ve mali işler başarısını sürdürülebilir hale getirmek için stratejik planı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor."

Kaynak: AA