'Tam Kadro Sahaya Çıkmak İstiyoruz'

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz:'İlk maçımıza altyapı oyuncularıyla çıktık. Bundan sonraki maçlarımıza lisans sorununu çözerek oluşturduğumuz yeni kadroyla çıkabilmek çok önemli'

Spor Toto 1. Lig'de 2018-2019 sezonunun açılış maçında konuk ettiği Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "İlk maçımıza altyapı oyuncularıyla çıktık. Bundan sonraki maçlarımıza lisans sorununu çözerek oluşturduğumuz yeni kadroyla çıkabilmek çok önemli." dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın içinden geçtiği zor sürece rağmen yeni bir kadro oluşturarak, lige çok iyi hazırlandıklarını ancak sorunların peşlerini bırakmadığını söyledi.

Transfer ettikleri 16 yeni oyuncuya kulübün borçları nedeniyle lisans alamadıklarını anlatan Yılmaz, "İlk maçımıza altyapı oyuncularıyla çıktık. Bundan sonraki maçlarımıza lisans sorununu çözerek oluşturduğumuz yeni kadroyla çıkabilmek çok önemli. İlk maçımızda bu şehrin çocukları çıktı sahaya, Adana Demirspor gibi kaliteli bir takıma karşı aslanlar gibi mücadele etti. Bu çocukların mücadelesini bu kentin ileri gelenleri görecektir ve takıma destek olacaklardır. Bunu Karabük başarabilir. Tam kadro sahaya çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Ligin ikinci haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacaklarını ve bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacaklarını belirten Yılmaz, müsabakaya en iyi şekilde hazırlanıp ilk puanlarını almak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA