Semih Özsoy Açıklaması 'İstekli Bir Fenerbahçe Var'

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy oynanan oyu beğendiğini, istekli bir Fenerbahçe’nin olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Fenerbahçe-Bursaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Futbolun Ordinaryüs’ü Lefter Küçükandonyadis sezonuna başladıklarını belirten Özsoy, “Hayırlı uğurlu olsun. Tüm takımlar için sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon olmasını diliyorum. Birlik, beraberlik ve ülkemiz için bir bütünlük olsun. Sonunda güzellik kazansın. Bugün de bir örneğini gördük. Fenerbahçe bir ilki başlattı. Küfürsüz bir sezonun öncüsü olmak istiyoruz. Sonunda ipi göğüslemek, şampiyon olmak istiyoruz. Ancak en önemlisi birlik ve beraberlik” diye konuştu.



“İstekli bir Fenerbahçe var”

İstekli bir Fenerbahçe olduğunu söyleyen Özsoy, “Camia olarak istekliyiz. Bu takıma da yansıyor. Bizim istediğimiz Fenerbahçe olma yolunda bir istek ve arzu görüyoruz. Noktaladığımızı söyleyemeyiz. Yapılıyor. Kiralama çok avantajlı ama diğer kulüpler kendi düzenini kurduktan sonra oyuncularını kiralık olarak veriyor. Satılık veya kiralık olsun takibimiz devam ediyor. Her an olabilir, hiçbir şey de yaşanmayabilir” dedi.



“Bugün VAR konusuna herkes yabancıydı”

Hakemler, oyuncular ve taraftarlar olsun bugün VAR’a herkes yabancı diye konuşan Semih Özsoy, “Sonunda iyi bir yere gidilecek. Ne olduğunu bilmiyorum ama seyredilip karar verildiğine göre doğru yolda ilerleniyor demektir” dedi.

Kaynak: İHA