Kasımpaşa Sezona Geri Dönüş İle Başladı

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonuna Çaykur Rizespor deplasmanıyla başlayan Kasımpaşa, 2-0’dan geri gelerek, mücadeleden 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu ilk haftasında Kasımpaşa, yeni sezona Çaykur Rizespor maçıyla başladı.

Lacivert-beyazlılar karşılaşmada 2-0 geriden gelerek 3-2’lik skorla ilk hafta galibiyet elde etti. Spor Toto Süper Lig’e bu yıl katılan Çaykur Rizespor, karşılaşmanın büyük bir kısmını 2-0 önde götürürken, İstanbul temsilcisi 75. dakikada geri dönüşün fitilini ateşleyerek, mücadelenin son 30 dakikalık bölümüne 3 gol sığdırdı.

Mbaye Diagne gollere devam ediyor

Kasımpaşa’nın geçen sezon kadrosuna kattığı Mbaye Diagne, yeni sezonda da atmaya devam ediyor. Senegalli futbolcu Çaykur Rizespor maçının 75. dakikasında takımının kazandığı penaltıyı gole çevirerek, geri dönüşün haberini verdi. Golcü futbolcu mücadelenin tamamında sahada kalırken, sezon başındaki performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

Yeni transferler golle başladı

Kasımpaşa’nın bu sezon başında kadrosuna kattığı Abdulhalil Khalili ve Tarkan Serbest, Rize deplasmanında forma şansı buldu. Austria Wien’den kiralanan Tarkan Serbest, mücadelenin 65. dakikasında İlhan Depe’nin yerin oyuna dahil olarak, 81. dakikada maça beraberliği getiren golü kaydetti.

Bu yıl Spor Toto 1. Lig’e düşen Gençlerbirliği’nden transfer edilen Abdul Rahman Khalili ise karşılaşmanın 90+1. dakikasında kullandığı serbest vuruşu gole çevirirken lacivert-beyazlı ekibe galibiyeti getirdi. Takıma yeni katılan Tarkan ve Khalili’nin ilk haftadaki etkili performansı taraftarı ve Teknik Direktör Kemal Özdeş’i memnun etti.

Kaynak: İHA