Karabük Masterler Takımı Top Başı Yaptı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Batı Karadeniz Ligi'nde mücadele edecek Karabük Masterler takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Beşbinevler Futbol Sahası'nda Teknik Direktör Ömer Faik Ersoy yönetiminde yapılan idmanda, kondisyon ağırlıklı çalışma yapıldı.

İki saat süren ve çift kale maçla son bulan idmana, TMVFL milli takımının forması giyen Fatih Öztürk ve Bahattin İskender'de katıldı.

Kulüp Başkanı Şahin Akçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir kadro oluşturduklarını ve bu yıl Karabük'ü daha iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Milli takım oyuncusu Fatih Öztürk'de geçtikleri hafta Ordu'da milli formayla iki maça çıktıklarını, bu maçlarda ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Bahattin İskender arkadaşı ile orada Karabük'ü temsil ettiklerini ifade eden Öztürk, "Her ikimizde ilk 11'de sahaya çıktık ve elimizden geleni yaptık. Mili formayla sahada olmanın onurunu yaşamak bizi mutlu etti. Karabük Masterler takımıyla yeni bir sezona başlıyoruz. Antrenmanlarımız başladı. Arkadaşlarımızla iyi bir diyaloğumuz var. Hedefimiz önce Batı Karadeniz Ligi'nden çıkmak daha sonrada Türkiye Şampiyonası'ndan ilimize kupa getirmek. Bunu başaracak güce ve kaliteye sahibiz." diye konuştu.

Kaynak: AA