Genç Milli Takımdan Taşkent Büyükelçiliğine Ziyaret

Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ve Dünya Gençler Halter Şampiyonası'na katılan milli takım, Taşkent Büyükelçisi Ahmet Başar Şen'i makamında ziyaret etti.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ve Dünya Gençler Halter Şampiyonası'na katılan milli takım, Taşkent Büyükelçisi Ahmet Başar Şen'i makamında ziyaret etti.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'na katılmak üzere ülkede bulunan milli takım ile Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ve beraberindeki heyet Taşkent Büyükelçiliğini ziyaret ederek, Büyükelçi Şen ile bir araya geldi.

Federasyon yöneticileri ve antrenörlerin de hazır bulunduğu görüşmede konuşan Büyükelçi Şen, Türkiye'de sevilen bir spor olan halterin güzel bir geçmişinin olduğunu belirterek, bu şampiyonaya katılan genç haltercilerden de büyük beklentilerinin olduğunu dile getirdi. Şen, Halter Federasyonu yöneticileri ve şampiyonaya katılan sporcuları büyükelçilikte ağırlamanın kendileri için bir onur ve sevinç kaynağını olduğunu kaydederek, sporculara başarılar diledi.

Tamer Taşpınar ise, kardeş Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te yapılan Dünya Gençler Halter Şampiyonası'ndan madalya beklentilerinin olduğunu kaydetti. Taşpınar, Büyükelçi Şen'i şampiyonayı izlemeye davet etti.

Görüşmenin sonunda Federasyon Başkanı Taşpınar, Büyükelçi Şen'e halter milli takımının tişörtünü hediye etti. Daha sonra Büyükelçi Şen ve gençler halter milli takımı bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 7 Temmuz'da başlayan Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda Türkiye'yi sekizer erkek ve kadın sporcu temsil ediyor.

Kaynak: AA