Düzcespor, Teknik Direktör Cüneyt Biçer İle Sözleşme İmzaladı

3 Lig 2. Grup'ta mücadele eden Düzcespor, Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile sözleşme imzaladı.



Kulüp Başkanı Özgür Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir çok teknik direktörle görüştüklerini ve Cüneyt Biçer ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Biçer'in tecrübesine güvendiklerini belirten Sağlam, "Kendisi bu konuya hakim tecrübeli. Kendisi için bizim için yönetim için taraftar için hayırlı olur. İnşallah uzun süreli olur. Daha iyi yerlere geliriz." dedi.

Tesisleşme anlamında gerekli adımların atıldığına vurgu yapan Sağlam, şöyle konuştu:

"Tesisler şu anda devam ediyor. Ufak bir süre uzatımı oldu. Bizim hedefimiz sezon başladıktan 1 ay içerisinde yetiştirileceğine inanıyoruz. En kötü ihtimali söylüyorum. İç aksamda ufak sıkıntılar var. Büyüklerimiz esnaf ağabeyimiz birebir geldiler bize destek sözü verdiler. Kimse bizden bir şey eksik etmiyor."

Ekip çalışmasının futboldaki önemine değinen teknik direktör Biçer de futbola takım oyunu olarak baktığını ve bir oyuncuya bağlı bir sistemle hareket etmediğini belirtti.

Dünyanın en iyi oyuncusunun Arjantin'de olduğunu ama Arjantin'in çeyrek finalde elendiğini anımsatan Biçer, şunları kaydetti:

"Kent şampiyonluğa inanması gerekir. Ya çok iyi transferler yaparsınız çıkarsınız yener yener şampiyon olursunuz. Diğer seçenek ise bir hazırlık yaparsınız onunla ilgili gidersiniz. Şampiyon olacağız diyerek ahkam kesmemiz doğru olmaz. Yavaş yavaş hareket edeceğiz. Türkiye genelinde bir çok takım var yüzde 90'ı şampiyonluk hedefi ile başlarlar. Ben hiç bir zaman hayal satmadım. İlerleyen günde buna hepimiz birlikte göreceğiz."

Açıklamanın ardından Biçer ve Sağlam karşılıklı olarak hazırlanan sözleşmeye imza attı.

Kaynak: AA