Trakya Birlikspor Grekoromende De Umut Vaat Ediyor

Trakya Birlikspor'un minik güreşçileri, Zonguldak'ta yapılan grekoromen grup müsabakalarından başarılarla döndü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Edirneli güreşçiler 28 Haziran -1 Temmuz tarihlerinde Zonguldak'ta düzenlenen 11-13 yaş Küçük Minikler Grekoromen Grup Müsabakalarına katıldı.

Müsabakalar sonucunda 30 kiloda Atahan Bartu Çetin birinci, 34 kiloda Sinan Yılmaz, 38 kiloda Göktuğ Gülbeyaz, 41 kiloda Ersin Eren Avcıl üçüncü, 38 kiloda Arda Serbest ve 48 kiloda Eren Zaptiye beşinci oldu.

Dereceye giren sporcular, bu sonuçlarla 9-12 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Kulüp Başkanı Önder Yücel, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, serbest güreşle tanınan bir kulüp olarak ilk kez katıldıkları grekoromen grup müsabakalarında başarılı karşılaşmalar çıkardıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Trakya Birlik Spor Kulübü olarak serbest güreş önceliğimiz oluyordu, bu yıl kulüp olarak ilk kez katıldığımız 11-13 yaş Küçük Minikler Grekoromen müsabakalarında aldığımız sonuçlar ilerisi için ümit verici oldu. Trakya Birlik Spor Kulübüne hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ve Yönetim Kurulu üyelerine, Trakya Birlik Genel Müdürü Hakan Çalen'e teşekkür ederim."

Kaynak: AA