Kaymakam Uygur Sporculara Şampiyonluk Yemeği Verdi

Alanya'daki Türkiye Hentbol Şampiyonası Minik Erkekler kategorisinde şampiyon olan Altınözü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı oyuncularının onuruna yemek verildi.

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, genç sporcuların başarısını kutlayarak başarılarını devamını diledi.

1 yaşında olan kulübün büyük bir başarı elde ettiğini ifade eden Kaymakam Uygur, yaptığı açıklamada, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Sporla ve müzikle uğraşan çocukların kendilerine ve etrafındakilere saygılı olduğunu biliyoruz diyen Uygur, ''Türkiye'de ilk defa Kaymakamlık ve Belediye Spor kulübü oluşturulacak. Pek çok projede Belediye ile ortak imzamız var. Spor alanında da ortaklık yapacağız. Sporcularımız Tuzla Belediye tesislerinde ağırlanacak. Altınözü'nden bu denli bir başarı kazanılması çok önemli. Önümüzdeki sezon deplasmanlı ligde Altınözü takımı olsun istiyoruz. Salon sporlarına öncelik veriyoruz. Bizlere bu anlamda destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da, ''İlçemizi gururlandıran takımımızı tebrik ediyor, bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımız için 2 kapalı spor salonunun da gençlerin hizmetine sunulacaktır.'' diye konuştu.

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz de, başarısından dolayı tüm takım oyuncularını kutladığını belirtti.

İlçedeki bir restoranda gerçekleşen programa Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, sporcular ve antrenörler katıldı.

Kaynak: AA