Başkan Çalık, Pehlivanlarla Bir Araya Geldi

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesinde son yağlı antrenmana çıkan Serik Belediyespor pehlivanları ile bir araya geldi.

Serik ilçesi Çandır Mahallesi'nde bulunan Serik Belediyesi Spor Tesisleri'nde güreş takımının antrenmanını izleyen Başkan Çalık, Serik'in "pehlivanlar diyarı" olarak bilindiğini söyledi.

Teknik heyet ve güreşçilerin üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ifade eden Çalık, Tarihi Kırkpınar Güreşleri'ne tam olarak hazırlandıklarını, başarılı bir şekilde dönmeyi umut ettiklerini bildirdi.

Amaçlarının ata sporunu daha üst seviyelere getirmek olduğunu kaydeden Çalık, "Bu yıl 5 başpehlivan ile güreşlere katılacağız. Alttan da çok iyi güreşçilerin geliyor. Bu sene hem başpehlivanlık hem de diğer kategorilerde başarıyı yakalamak istiyoruz." dedi. Güreş takımları için bütün alt yapıyı oluşturduklarını vurgulayan Çalık, şu anda Türkiye'deki en iyi ekip ve en iyi tesislere sahip olduklarını dile getirdi.

Ziyaret sırasında Başkan Çalık'a Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Ece de eşlik etti. Antrenmana başpehlivanlar Ali Gürbüz, Mehmet Yeşil Yeşil, Okan Acar, Osman Aynur ve Hüseyin Demir de katıldı.

Antrenman sonrası dua edilerek kurban kesildi.

Kaynak: AA