Pazarspor Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'de Mücadele Edecek

Pazarspor Kadın Hentbol Takımı Basın Sözcüsü Rıfat Uluşahin, Pazarspor'un sultanlarının 2018- 2019 sezonunda Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde temsil edeceğini belirtti.

Uluşahin, düzenlediği basın toplantısında, Süper Ligin Pazar'a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Eylül ayında maçlarımız başlayacak. Mehmet Akif Pirim Spor Salonun da heyecanlı ve coşkulu maçlarda tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu zorlu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Teknik direktör Fatma Badoğlu ise Pazar'a Süper Ligi yaşattıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Transfer süreçleri başladı. Süreç nedeni ile davetiyenin gelmesi beklendiğinden biz biraz geç başlıyoruz. Hedefimiz öncelikle bu ligi tanımamız lazım. Nasıl birinci ligi tanıyıp zaman içinde başarı hedeflendi ise öncelikli olarak da bu ligi tanıyıp ondan sonra başarı hedeflerimiz olacak. Bir kaç sene içinde de kendi sporcu sayılarımızı arttırıp şampiyonluklara, Avrupalara hedef koyacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA