Kırşehir Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor kulüp başkanı Veli Şahin, gelecek sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFF 3. Lig'de 2018-2019 sezonunda mücadele edecek takımların yer alacağı grupların belli olduğunu, takımlarının 2. Grup'ta mücadele edeceğini belirtti.

Takımın dün itibarıyla yeni sezon hazırlıkları için topbaşı yaptığını ifade eden Şahin, iyi bir ekiple mücadele ederek ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Bu yıl takımın büyük oranda değiştiğini anlatan Şahin, şöyle konuştu:

"Takımda bir futbolcu hariç diğer oyuncularımıza verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederek sözleşmelerini karşılıklı anlaşarak feshettik. 20 yeni futbolcu transfer ettik. Her bölgeye futbolcu aldık. Teknik direktörümüz Selahattin Dinçel ve sportif direktörümüzle yolumuza devam ediyoruz. Eksiğimiz olan biri iki bölgeye de transfer yaparak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlk etap hazırlık çalışmalarımızı tesislerimizde, ikinci etabı il dışında sürdüreceğiz. Maçlarımızın başlayacağı eylül ayı başına kadar takımımızı lige en iyi şekilde hazırlayacağız."

Kaynak: AA