60 Yaş Üstü Yetişkin Gençler Bocce Ligi

Yetişkin Gençler Bocce Ligi'nde Osmaniye Huzurevi Bocce takımı sahasında,Nizip Huzurevi takımını 12-3 yendi.

Türkiye genelinde huzurevlerinde yaşayan ve 60 yaş üstü yaşlıların yer aldığı Yetişkin Gençler Bocce Ligi'nde Osmaniye ekibi, Nizip takımını farklı yenerek ligin bitimine bir hafta kala grup lideri olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Takım antrenörü Davut Oğuzhan, takımın 6. galibiyetini aldığını belirterek, "Takımımız ligin bitimine bir hafta kala grup lideri olarak 20 takımın yer alacağı Türkiye Şampiyonasına katılmayı garantiledi. Aile ve Sosyal Politikalar 60 yaş üstü profesyonel Yetişkin Gençler BOCCE ligi, 47 ilden 700 yetişkin gencin katıldığı lig birbirinden heyecanlı ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Takımımız gurup müsabakalarını lider tamamlayarak Ekim ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası müsabakalarına vize biletini aldı." dedi.

Türkiye Şampiyonası'na da takımının iddialı hazırlanacağını aktaran Oğuzhan, "Gaziantep Nizip Huzurevi takımına karşı sahadan 12-3 galip ayrıldık. Ligin bitimine bir hafta kala grubu lider tamamladık. Emek ve desteklerinden dolayı başta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hamit Coşkun’a huzurevi müdürü Zeynel Abidin Bilen'e teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Oğuzhan, hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA