Kadın Milli Takımlar Sorumlusu Yıldırım'dan Kaplan'a Ziyaret

Türkiye Güreş Federasyonu Teknik Kurul üyesi ve Kadın Milli Takımlar Sorumlusu İbrahim Yıldırım, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ı ziyaret etti.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, makamda gerçekleşen ziyarette Roma'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için Yalova'da kamp yapan Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı'nın son durumu görüşüldü.

Açıklamada, görüşüne yer verilen Yıldırım, Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı'nın antrenmanlarını yerinde incelediğini ifade etti.

Yıldırım şunları kaydetti:

"Şampiyonaya yoğun antrenmanlar ile hazırlanıyorlar, moralleri yüksek. Kamp sürecini bu şekilde verimli geçirmelerini temenni ediyor, katılacaklara Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diliyorum."

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Metin Kaplan da kentte kamp yapan Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı'nın İstanbul'da yapılan Uluslararası Gençler Güreş Turnuvası'nda takım halinde ikinci, Romanya'da yapılan Uluslararası Genç Kadınlar Güreş Turnuvası'nda ise takım halinde dördüncü olduğunu hatırlatarak, sporcuların Roma'da aynı başarıyı sergileyerek takım halinde madalya kazanacağını belirtti.

Türkiye Genç Kadınlar Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Gençtürk ise kampın 15 gün süreceğini aktararak, "Milli takım kampında haftanın 6 günü, günde 2 antrenman ile kondisyon ve teknik, taktik çalışmalarla yoğun bir şekilde şampiyonaya hazırlanıyoruz. Hedefimiz takım halinde kürsüde yer alma. İnşallah muvaffak oluruz." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Genç Kadınlar Milli Takım Yardımcı Antrenör Volkan Sultansuyu da yer aldı.

Kaynak: AA